.

.

Дин-железница комплет тип 2 нормално монтирање за малина Пи

Дин-железница комплет тип 2 нормално монтирање за малина Пи

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Инсталира Raspberry Pi нормално на Din-Rail Работи за сите верзии од нула до 4. Прилагодена челична плоча обезбедува механичка стабилност. Вклучени се сите хардвер за монтирање. Комплетот содржи две загради кои може да држат до 5 наредени картички. Инсталира Raspberry Pi нормално на Din-Rail. Работи за сите верзии од нула до 4. Прилагодена челична плоча обезбедува механичка стабилност. Вклучени се сите хардвер за монтирање. Комплетот содржи две загради кои може да држат до 5 наредени картички.

Други карактеристики

Најдобри понуди