.

.

СТАПЛИ 480114 Мали метални врзивни клипови Масовно PK Black 3/4-инчен големина со капацитет од 3/8-инчи

СТАПЛИ 480114 Мали метални врзивни клипови Масовно PK Black 3/4-инчен големина со капацитет од 3/8-инчи

DEN 96.32

Количина на стоки
Тековен

Продаден како 144/пакет Врзивните клипови се одличен начин да ги одржите вашите лабави извештаи или документите на клиентот на едно место. Направено од метал. Ширина : 0,75 ". Со капацитет од 0,38" за складирање на документи, овие сврзувачки елементи ги одржуваат Heftier -датотеките заедно. Продаден во пакет од 144. Ширина : 0,75 "". Продадени во пакет од 144. Со 0,38 "" Капацитет за складирање на документи, овие сврзувачки елементи ги одржуваат Heftier -датотеките заедно. Продаден како 144/пакет. Врзивните клипови се одличен начин да ги одржите вашите лабави извештаи или документите на клиентот на едно место. Направено од метал. Ширина : 0,75 ". Со капацитет од 0,38" за складирање на документи, овие сврзувачки елементи ги одржуваат Heftier -датотеките заедно. Продаден во пакет од 144. Ширина : 0,75 "". Продадени во пакет од 144. Со 0,38 "" Капацитет за складирање на документи, овие сврзувачки елементи ги одржуваат Heftier -датотеките заедно. Поврзете ги документите на клиентот заедно со овој најголем пакет на главни делови од 0,75-инчи, мали и 0,38 капаци на мали метални врзивни клипови. Составете лабава документација со овие клипови со врзивно средство од 0,75 инчи.

Други карактеристики

Најдобри понуди