.

.

Славини За Сахро,Славини За Вода, Славини За Миксер За Слив Допрете Славини За Бања, Славини За Миксер За Топол И Ладен Слив, Црни / Хромирани / Бои За Четки Садови За ?

Славини За Сахро,Славини За Вода, Славини За Миксер За Слив Допрете Славини За Бања, Славини За Миксер За Топол И Ладен Слив,

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

➹Уникатен Стил На Дизајн : Оваа Чешма е Совршено Надополнување за Вашата Бања со Впечатлив Изглед, Мазни Заоблени Рабови, Префинет И Елегантен Дизајн за Да Одговараат на Секој Простор што го Имате Лесно За Чистење. ➹Функција : Тапа За Бања. ➹Број На Рачки : 1. ➹Број На Мотики : 1. ➹Топла И Ладна Миксер Вода Чешма. ➹Уникатен Стил На Дизајн : Оваа Чешма е Совршено Надополнување за Вашата Бања со Впечатлив Изглед, Мазни Заоблени Рабови, Префинет И Елегантен Дизајн за Да Одговараат на Секој Простор што го Имате. Лесно За Чистење. ➹Функција : Тапа За Бања. ➹Број На Рачки : 1. ➹Број На Мотики : 1. ➹Топла И Ладна Миксер Вода Чешма. Вашето Задоволство Е Нашата Најголема Потрага. Ако Имате Какви било Прашања, Слободно Контактирајте Не, Ние ќе Ви Одговориме во Рок од 24 Часа.Вклучен пакет : 1 X Sonk Tap Notice : Поради Различниот Монитор,Сликата Може да не ја Одразува Вистинската Боја на Предметот.

Други карактеристики

Најдобри понуди