.

.

HistVision Yellow Turnuition Sign на влажното подни, знаци за безбедност на подот, 26 двојазично предупредување за предупредување и знак за спречување на несреќи за деловни активн?

HistVision Yellow Turnuition Sign на влажното подни, знаци за безбедност на подот, 26 двојазично предупредување за предупредување и знак

DEN 1363.20

Количина на стоки
Тековен

Заштитете ги вашите патрони : Предупредувајте ги вашите клиенти, вработени и пешаци на излевање, протекување и поплавени области Превенција се лизга и несреќа со паѓање за да избегнете несреќни повреди. Пакет од 3 : 3 пакет комерцијална оценка од 2-страничен знак „Влажна претпазливост“, вграден во рачката за носење, го олеснува преместувањето и чистењето. LARGE SIZE : 26" x 12" and 11.8" wide(open), the highly visible yellow red and black design will definitely attract the attention. EASY TO READ : Double-sided sign displaying "Caution Wet Floor" in both English and Spanish, Црвениот и црниот фонт е многу привлечен и тешко е да се игнорира. Долг живот на отворено : Долготрајното мастило и УВ-облогата го направи нашиот знак отпорен и издржлив. His Vision 3-пакет жолт претпазливост Влажни подни знаци, предупредување на вашите клиенти, вработени и пешаци на излевање, протекување и поплавени области.

Други карактеристики

Најдобри понуди