.

.

Слушалки за спиење MusicOzy Bluetooth Спортски лента, безжична музика Слушалки за спиење Спијте очите маска за ушни ушни уши за тренингот на странични спиење, кои работат н?

Слушалки за спиење MusicOzy Bluetooth Спортски лента, безжична музика Слушалки за спиење Спијте очите маска за ушни ушни уши за тренингот

DEN 591.20

Количина на стоки
Тековен

【? Bluetooth 52 Слушалки за спиење со HD стерео звук】 Music Ozy слушалки за спиење ја користат најновата технологија Bluetooth верзија 5.2, што може да донесе HD стерео со одличен квалитет на звук. Тие можат да блокираат бучава од околината без да користат болни и заспиени уши. Маската за спиење Bluetooth може да се спари со кој било паметен телефон или таблет уред што е овозможен со Bluetooth побрзо и полесно во рок од 33 стапки. 【? Слушалки за спиење со Bluetooth и спортска лента за глава】 Music Ozy Bluetooth Sleep Head Land ви овозможува да ја слушате вашата музика без да носите дополнителни слушалки и да ве заштитат од вознемирување од вашата хаос коса и пот. Слушалките за стилски ленти се идеални за патувања, спиење, тренингот, трчање, јога, медитација и аудио книги. Тие го блокираат бучавата на околината без да користат пупки за уво за спиење кои се болни и испаѓаат.2 Слушалки за спиење со HD стерео звук】 Music Ozy слушалки за спиење ја користат најновата технологија Bluetooth верзија 5.2, што може да донесе HD стерео со одличен квалитет на звук. Тие можат да блокираат бучава од околината без да користат болни и заспиени уши. Маската за спиење Bluetooth може да се спари со кој било паметен телефон или таблет уред што е овозможен со Bluetooth побрзо и полесно во рок од 33 стапки. 【? Слушалки за спиење со Bluetooth и спортска лента за глава】 Music Ozy Bluetooth Sleep Head Land ви овозможува да ја слушате вашата музика без да носите дополнителни слушалки и да ве заштитат од вознемирување од вашата хаос коса и пот. Слушалките за стилски ленти се идеални за патувања, спиење, тренингот, трчање, јога, медитација и аудио книги. Тие го блокираат бучавата на околината без да користат пупки за уво за спиење кои се болни и испаѓаат. ? Music Ozy Bluetooth слушалки за спиење спиење за очи за очи за очи? ? Лесно за расклопување и миење - прво извадете ги вградените леви слушалки. - Потоа извадете го средниот модул и десната слушалка. - Може да се мие со рака или машина за перење.

Други карактеристики

Најдобри понуди