.

.

Филм за заштита на екранот со центричен мат, компатибилен со Samsung Monitor 32 S32D850T [Пакет од 2]

Филм за заштита на екранот со центричен мат, компатибилен со Samsung Monitor 32 S32D850T [Пакет од 2]

DEN 1295.20

Количина на стоки
Тековен

Ултра-тенок мат-екран за заштита на екранот дизајниран специјално за Samsung Monitor 32 S32 D850 T Анти-сјајната облога ја подобрува видливоста на екранот во амбиенталното светло со значително намалување на сјајот на екранот и рефлексиите слични на огледалото. Го штити Samsung Monitor 32 S32 D850 T од гребнатини и измет и помага во намалување на измамниците на прстите. Цврсто се придржува на рамната површина на екранот без да се меша во чувствителноста на допир. Пакетот вклучува : 2 x Samsung Monitor 32 S32 D850 T заштитници на екранот и комплет за примена. Ултра-тенок мат-екран за заштита на екранот дизајниран специјално за Samsung Monitor 32 S32 D850 T. Анти-сјајната облога ја подобрува видливоста на екранот во амбиенталното светло со значително намалување на сјајот на екранот и рефлексиите слични на огледалото. Го штити Samsung Monitor 32 S32 D850 T од гребнатини и измет и помага во намалување на измамниците на прстите. Цврсто се придржува на рамната површина на екранот без да се меша во чувствителноста на допир. Пакетот вклучува : 2 x Samsung Monitor 32 S32 D850 T заштитници на екранот и комплет за примена. Условите за амбиентална светлина создаваат рефлексии од сјајните површини, па оттука и вишокот светло од сончева светлина или затворено осветлување видливоста и го одвлекува вниманието на непречена интеракција со вашиот дигитален дисплеј.

Други карактеристики

Најдобри понуди