.

.

Електронски компоненти 1/2/5/10PCS ATMEGA2560-16AU MIRCO USB Development Board CH340G MEGA 2560 PRO R3 -

Електронски компоненти 1/2/5/10PCS ATMEGA2560-16AU MIRCO USB Development Board CH340G MEGA 2560 PRO R3 -

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Изберете : 10 парчиња Изберете : 10 парчиња. Опис на производот : Дома Ардуино модул сензор чипови за нас Опис : Вградена верзија на Mega 2560 CH340 G / Atmega2560-компатибилен со таблата Arduino Mega 2560. Изграден во Atmega2560 Atmel Micro Controller и CH340 G USB-Uart интерфејс чип. Плочата има компактна големина од 38x55mm. Тоа е добро решение, да го направите вашиот последен проект во заварување со прото-табла. Плота за функционалност слична на Arduino Mega 2560. Тоа е вградена плоча, но исто толку стабилен и го користи оригиналниот Atmega2560 (16 MHz) чипови. Одборот на таблата. Одборот на таблата. го користеше чипот CH340 G како конвертор UART-USB. Кога работите на фреквенцијата од 12 MHz, давајќи стабилен резултат на размена на податоци (неопходно е да се инсталираат двигатели во компјутерот) .mega Pro (вграден) 2560 CH340 G / ATMEGA2560-врски на компјутерот преку Micro USB кабелот (користен За скоро сите паметни телефони со Android).

Други карактеристики

Најдобри понуди