.

.

Волтер Titex- DC150-05-03.900D1-WJ30RE вежба

Волтер Titex- DC150-05-03.900D1-WJ30RE вежба

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Стандардни вежби за геометрија - цврст карбид DC150 Изведете цврста вежба со карбид со внатрешна течност за ладење. Одделение : WJ30 RE, K30 F, Tinal. DC150 Изведете цврста вежба со карбид со внатрешна течност за ладење. Структурни димензии ~ 5 × DC (во согласност со ДИН 6537 долго). Шанк во согласност со ДИН 6535 формулар тој и ротираше преку 180 ° Hb. Одделение : WJ30 RE, K30 F, Tinal.

Други карактеристики

Најдобри понуди