.

.

Pro Co Rat2 Педал за искривување

Pro Co Rat2 Педал за искривување

DEN 1272.80

Количина на стоки
Тековен

Се користи како примарно искривување, се одликува со тонови на ритам на арената и водство Ноктите таа слатка точка каде засилувачот на цевката оди од искривено чисто до загревање. Користете го стаорецот 2 како засилување за соло и добијте дополнителен удар што ви треба. Се користи како примарно искривување, се одликува со тонови на ритам на арената и водство. Ноктите таа слатка точка каде засилувачот на цевката оди од искривено чисто до загревање. Користете го стаорецот 2 како засилување за соло и добијте дополнителен удар што ви треба.

Други карактеристики

Најдобри понуди