.

.

Sprocket, 3.110in OD, 0,625in PD, 1INBD, 14

Sprocket, 3.110in OD, 0,625in PD, 1INBD, 14

DEN 241.60

Количина на стоки
Тековен

Цена за : Секоја за употреба со : Материјал за ролери : челик ставка : Тип на промет : Завршен сет на сноп Локација : Еден сет на влечење над клучот и втор сет на завртки на 90 степени ANSI Sprocket Број : 50 Поставена завртка Дија) : 5/16 Големина на тастатурата (внатре) : 1/4 x 1/8 терен Дија.) : 0,625 надвор од DIA.110 Број на заби : 14 должина преку дупчење (внатре) : 1. Вклучува : Стандарден клуч и (2) постави завртки центар за центар.) : 2-1/8 Bore Dia. (Внатре) : 1 земја на потекло (предмет на промена) : Кина. Цена за : Секоја за употреба со : Материјал за ролери : челик ставка : Тип на промет : Завршен сет на сноп Локација : Еден сет на влечење над клучот и втор сет на завртки на 90 степени ANSI Sprocket Број : 50 Поставена завртка Дија.) : 5/16 Големина на тастатурата (внатре) : 1/4 x 1/8 терен Дија.) : 0,625 надвор од DIA.110 Број на заби : 14 должина преку дупчење (внатре) : 1.

Други карактеристики

Најдобри понуди