.

.

Креми За Кафе зеродеко Керамички Крем Сос Стомна Бокал: Сос Од Порцелански Стек Сад За Истурање Со Сос Со Рачка Керамичко Млеко Дозер За Сос Од Чаша За Пенење Зелен ?

Креми За Кафе зеродеко Керамички Крем Сос Стомна Бокал: Сос Од Порцелански Стек Сад За Истурање Со Сос Со Рачка Керамичко Млеко Дозер

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Дизајнот на изгледот на овие млечни бокали е едноставен и дарежлив, декоративен и практичен Материјал од висока класа и фина изработка, цврст и издржлив долго време. Совршен за продавница за десерти, кафуле, ресторан, дом и други угостителски и забавни места. Не избледува, ситно полиран, површината е мазна, без бруси и се чувствува удобно. лесен и удобен за чистење и лесен за чување кога не се користи. Опис ова е практичен бокал за млеко. Овој производ е изработен од керамички материјал, издржлив и може да се користи долго време. Уникатен дизајн, правилен капацитет, не премногу голем или премал, погоден за чување сос, млеко, сируп итн. Карактеристики-Материјал : Керамика.- лесен и удобен за чистење и лесен за чување кога не се користи.- Дизајнот на изгледот на овие млечни бокали е едноставен и дарежлив, декоративен и практичен.- Материјал од висока класа и фина изработка, цврст и издржлив долго време.

Други карактеристики

Најдобри понуди