.

.

Goocrux За Samsung Galaxy A03S Случај Скелет За Жени Девојки Симпатична Череп Розова Девојка Телефон Покритие Готски Дизајн Designетски Со Слајд Камера Покритие Смешни Кул Случа?

Goocrux За Samsung Galaxy A03S Случај Скелет За Жени Девојки Симпатична Череп Розова Девојка Телефон Покритие Готски Дизајн Designетски

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

КОМПАТИБИЛНОСТ : овој случај е дизајниран За samsung Galaxy A03 S (6,5 инчи) и не е компатибилен со други модели, ве молиме потврдете го моделот На вашиот телефон пред да го купите ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ : ова за телефонската кутија Samsung Galaxy A03 S е изработено од висококвалитетен компјутерски материјал, удобен на допир и отпорен на отпечатоци, лесен за инсталирање и отстранување, Прецизни сечи за телефонска кутија За телефонот Samsung Galaxy a03s телефонот овозможува лесно пристап до сите порти, копчиња и функции. ЗАШТИТА НА КАПАКОТ НА ЛИЗГАЧКАТА КАМЕРА : уникатниот дизајн на прилепување додаден на лизгачката патека на оваа футрола за телефон Galaxy A03 S овозможува заштитникот на лизгачките леќи да работи непречено додека може да се фиксира во одредена положба, дизајнот на капакот на лизгачката камера совршено ја штити и крие камерата, ја штити камерата на телефонот Galaxy A03 S од гребење, стружење или удирање. БЕЗЖИЧНО ПОЛНЕЊЕ : Поддржува безжично полнење без отстранување на ова за случајот Samsung Galaxy A03 S. Направете вашиот телефон секогаш да има стилски дизајн. СТИЛСКИ ДИЗАЈН : ова за телефонската кутија Samsung Galaxy A03 S е дизајнирана со прекрасни и модни модели, што го прави вашиот телефон да изгледа помодерно и попривлечно, Така што оваа футрола Galaxy A03 S е добар подарок за вашето семејство, љубовник и пријател. КОМПАТИБИЛНОСТ : овој случај е дизајниран За samsung Galaxy A03 S (6,5 инчи) и не е компатибилен со други модели, ве молиме потврдете го моделот На вашиот телефон пред да го купите. ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ : ова за телефонската кутија Samsung Galaxy A03 S е изработено од висококвалитетен компјутерски материјал, удобен на допир и отпорен на отпечатоци, лесен за инсталирање и отстранување, Прецизни сечи за телефонска кутија За телефонот Samsung Galaxy a03s телефонот овозможува лесно пристап до сите порти, копчиња и функции.

Други карактеристики

Најдобри понуди