.

.

Производи за храна Carlisle FoodService 10220B07 Storplus половина големина тава за храна, поликарбонат, 2,5 длабока, чиста

Производи за храна Carlisle FoodService 10220B07 Storplus половина големина тава за храна, поликарбонат, 2,5 длабока, чиста

DEN 151.84

Количина на стоки
Тековен

Тава за храна, пластика Тава за храна, пластика. Тавата со половина од Carlisle 10220 B07, 2,5 "длабока, поликарбонатна храна е раствор за складирање и презентација на повеќенаменска храна. Користете ја тавата 3,6 кварта во кујната за собирање или склопување на свежи парчиња и состојки или да прикажете завршена храна и препарати на станица за бифе. Опсегот на температурата (-40 ° F до 212 ° F) ја прави тавата идеална за апликации за замрзнување и затоплување. Индикатори за обликување на капацитет (квартови и литри) го прикажуваат мерењето и ја олеснуваат контролата на порцијата. Тавата е направена од чип, пукнатина и дамка resistant polycarbonate plastic. Reinforced edges and corners endure daily stacking and bangs of professional use. The smooth rounded interior makes every scoop count and reduces food waste. The textured exterior edges resist scratching and offer improved handling.

Други карактеристики

Најдобри понуди