.

.

Uniprint 5 Colors PGI-270 CLI-271 Празен кертриџ за полнење со мастило компатибилен за MG5720 MG5721 MG5722 MG6820 MG6821 MG6822 TS6020202020

Uniprint 5 Colors PGI-270 CLI-271 Празен кертриџ за полнење со мастило компатибилен за MG5720 MG5721 MG5722 MG6820 MG6821 MG6822 TS6020202020

DEN 254.40

Количина на стоки
Тековен

5 парчиња/Поставете празна кертриџ за мастило со полнење со чип за автоматско ресетирање Заштедете цена!. Компатибилен за OEM Ink : PGI-270 PGBLACK, CLI-271 BLACK, CLI-271 CYAN, CLI-271 Magenta, CLI-271 жолт. Компатибилен за MG5720 MG5721 MG5722 MG6820 MG6821 MG6822 TS6020 TS5020 America Printer. Лесно за пополнување, пигментниот црн може да се полни со мастило од 25 мл, а другите кертриџ може да се полнат околу 12 мл мастило, само пополнете го мастилото полно во кертриџ со шприц. Ве молиме, чувајте ја портокаловата основа во рака. Потребно е повторно да го инсталирате кога ќе го надополнете мастилото следниот пат. 5 парчиња/Поставете празна кертриџ за мастило со полнење со чип за автоматско ресетирање. Заштедете цена!. Компатибилен за OEM Ink : PGI-270 PGBLACK, CLI-271 BLACK, CLI-271 CYAN, CLI-271 Magenta, CLI-271 жолт. Компатибилен за MG5720 MG5721 MG5722 MG6820 MG6821 MG6822 TS6020 TS5020 America Printer. Лесно за пополнување, пигментниот црн може да се полни со мастило од 25 мл, а другите кертриџ може да се полнат околу 12 мл мастило, само пополнете го мастилото полно во кертриџ со шприц. Ве молиме, чувајте ја портокаловата основа во рака. Потребно е повторно да го инсталирате кога ќе го надополнете мастилото следниот пат.

Други карактеристики

Најдобри понуди