.

.

Алатка во форма на јајца што може да се повлече од преносен мини за завиткување на коверти за букви со дупки за приврзоци за занаетчиство 3 пакет занаетчиски склади?

Алатка во форма на јајца што може да се повлече од преносен мини за завиткување на коверти за букви со дупки за приврзоци за

DEN 966.40

Количина на стоки
Тековен

3 парчиња : 3 по пакет Секоја големина е 1,18*2,36 инчи. Мал и лесен, можете да го земете насекаде. Повлекување : Кога не го држите, повлечете го во куќиштето. Но, е остар, ве молиме бидете внимателни кога го користите. Широка апликација : Како отвор за торби, погоден за отворање пошта, коверти, букви или лента за сечење на кутии. Може да се користи и како алатка за сечење на отворено мини за да го ставите во џебот додека кампувате. Премиум материјал : Случајот е изработен од ABS пластичен материјал со финиш, лесен за задржување и употреба. Направено е од не'рѓосувачки челик, кој е силен и не е лесен. Мала и удобна : Кутијата има дизајн во форма на јајца, кој е креативен и симпатичен. На неа има дупка за приложување на приврзок како декоративен. 3 парчиња : 3 по пакет. Секоја големина е 1,18*2,36 инчи. Мал и лесен, можете да го земете насекаде. Повлекување : Кога не го држите, повлечете го во куќиштето. Но, е остар, ве молиме бидете внимателни кога го користите. Широка апликација : Како отвор за торби, погоден за отворање пошта, коверти, букви или лента за сечење на кутии. Може да се користи и како алатка за сечење на отворено мини за да го ставите во џебот додека кампувате. Премиум материјал : Случајот е изработен од ABS пластичен материјал со финиш, лесен за задржување и употреба. Направено е од не'рѓосувачки челик, кој е силен и не е лесен.

Други карактеристики

Size:
1.18*2.36 inches
Material:
ABS plastic sheet, stainless steel
Weight:
10g/pc
Color:
as pictured
Package Included:
3PC utility :
notes:
We you will like our products, but if you have any questions, please feel to contact us, we will definitely provide you with a satisfactory solution within 24 hours. :

Најдобри понуди