.

.

BATRC LYNLYN 4R 6 300 џебови Фото албум Семеен мемориски мемориски слики за складирање на свадби за свадба Дипломирање комеморативен албум за албум

BATRC LYNLYN 4R 6 300 џебови Фото албум Семеен мемориски мемориски слики за складирање на свадби за свадба Дипломирање комеморативен

DEN 800.00

Количина на стоки
Тековен

1 Картонски капак, површината е покриена со крпа. Pageебна страница со меморандум. Фотографија што ги тера луѓето да знаат што албумот главно може да се стави на насловната страница. Запишете го растот на децата, среќното време на семејството, слаткото време на loversубовниците. Погодно е за деца, родители, loversубовници, наставници и студенти, пријатели, соученици, расипување, итн. картонски капак, површината е покриена со крпа. Pageебна страница со меморандум. Фотографија што ги тера луѓето да знаат што албумот главно може да се стави на насловната страница. Запишете го растот на децата, среќното време на семејството, слаткото време на loversубовниците. Suitable for children, parents, lovers, teachers and students, friends, classmates, spoil, etc. The surface of the inner page is dust-proof, acid-proof and waterproof, which can well protect the photos from fading and blur, Одржување на фотографиите безбедни.

Други карактеристики

1. Photo album size:
33*22.5*4.7cm
2. Photo size:
4R 10.2*15.2cm (4 X6)
3. Quantity of paper :
50
4. Page:
100
4. Photo:
300(3 photos each page)
5. Color:
red, orange,dark green, white
6. Cover material:
cloth, cardboard

Најдобри понуди