.

.

Лукег Мал USB Вентилатор За Биро, Пренослив Вентилатор За Ладење На Работната Површина На Масата 3 Брзини Вентилатор За Циркулатор На Воздух Со Амбиентално Осветлув?

Лукег Мал USB Вентилатор За Биро, Пренослив Вентилатор За Ладење На Работната Површина На Масата 3 Брзини Вентилатор За Циркулатор На Воздух

DEN 175.84

Количина на стоки
Тековен

Брзо Ладење : овој мини USB вентилатор за биро може да го забрза протокот на воздух и обезбедува максимален проток на воздух за да ве излади насекаде, во секое време Амбиентално Осветлување : овој мини USB вентилатор за биро поседува амбиентално осветлување, додавајќи бои и забава во вашиот секојдневен живот. Природен Ветер : овој мини USB вентилатор за биро го прифаќа сечилото на вентилаторот за циркулација на воздухот што може да го симулира природниот ветер за да дишете длабоко. Прилагодлива Брзина : Овој мини USB вентилатор за биро поддржува прилагодливи 3 поставки за брзина за задоволување на вашите различни потреби. Пренослива Големина : овој мини USB вентилатор за биро е пренослив по големина и мала тежина, совршен за употреба во дом, канцеларија, работна површина, кампување или патување. Брзо Ладење : овој мини USB вентилатор за биро може да го забрза протокот на воздух и обезбедува максимален проток на воздух за да ве излади насекаде, во секое време. Амбиентално Осветлување : овој мини USB вентилатор за биро поседува амбиентално осветлување, додавајќи бои и забава во вашиот секојдневен живот. Природен Ветер : овој мини USB вентилатор за биро го прифаќа сечилото на вентилаторот за циркулација на воздухот што може да го симулира природниот ветер за да дишете длабоко. Прилагодлива Брзина : Овој мини USB вентилатор за биро поддржува прилагодливи 3 поставки за брзина за задоволување на вашите различни потреби.

Други карактеристики

Item Type:
USB Desk Fan
Material:
ABS, PP and Aluminium Alloy
Product Size:
Approx. 19 x 17 x 10cm / 7.48 x 6.69 x 3.94in (Manual Measurement, Slight Error May Exist)
Rated Power:
5W
Rated Power Supply:
5V/1A
Battery Specifications:
18650 Lithium Battery 2500mAh (Battery Included)
Negative Ion Concentration:
≥3x10 Pcs/cm³
Package List:
1 x USB Desk Fan (Battery Included):
1 x USB Cable:

Најдобри понуди