.

.

Atokee Starlight Headliner Комплет, 10w Оптички Влакна Ѕвезда Таванот Комплет За Домашна употреба Автомобил, 550pcs*0.03 во*9.8 стапки Треперење Ѕвезда Насловот Комплет СО СТАН/Далечи?

Atokee Starlight Headliner Комплет, 10w Оптички Влакна Ѕвезда Таванот Комплет За Домашна употреба Автомобил, 550pcs*0.03 во*9.8 стапки Треперење

DEN 2057.12

Количина на стоки
Тековен

Контрола преку апликација/далечински управувач Ефект на трепкање и музички режим. 10w & 16w двојна глава светлината комплет. 1 х Упатство За Употреба, 3 х Дупчалки (дијаметар 0,8 мм 1мм 1,5 мм). 1 x RF контролер(не е вклучена Батерија На Далечински Управувач : CR2025 3v батерија). ЕФЕКТ НА ТРЕПКАЊЕ И МУЗИЧКИ РЕЖИМ-комплетот за ѕвездени светла АТОКИ хедлајнер има функција на трепкање и режим на активирање на звукот, вграден лесен мотор во неправилна тркалезна плоча за дупки, што може да направи влакната да го покажат ефектот на треперење и затемнување, светлата ќе се променат врз основа на музиката и отчукувањата што се репродуцираат, вредно за време за инсталирање. БЕЗБЕДЕН И ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ-550 парчиња € 0.8 стапки крајно растење влакната оптички нишки се изработени од премиум пмма пластика, Го Усвојуваат принципот на целосна рефлексија, Постигнуваат ефикасен пренос на светлина, Безбеден и издржлив, непроводлив и водоотпорен. УДОБНАТА АПЛИКАЦИЈА BLUETOOTH-Starвездени светла за автомобил може да се контролираат со АПЛИКАЦИЈА, работи добро се поврзува со bluetooth беспрекорно преку апликацијата за да ги контролира сите функции, Прикажува повеќе од 16 милиони бои преку АПЛИКАЦИЈА, Не грижете се за изгуби или скрши го далечинскиот управувач, АПЛИКАЦИЈАТА ги има истите моќни функции како и далечинскиот управувач. РФ ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ - МНОГУ ФУНКЦИИ И ИЗБОР НА БОЈА-Комплет За Ѕвездени Светла доаѓаат со моќен далечински управувач со 28 копчиња, кој има 14 статички бои и 6 динамични ефекти, трепкање со скок/бледнее/четири брзини, динамична брзина и прилагодување на статичката осветленост, прилагодување На чувствителноста На контролата На Музиката, Многу функции и ефект може да се изберат како што сакате.

Други карактеристики

Најдобри понуди