.

.

7-џебна торбичка за комунални услуги

7-џебна торбичка за комунални услуги

DEN 431.84

Количина на стоки
Тековен

Конструирана од поли ткаенина за долготрајна употреба Дизајнот на Flapfit придава над појасот или во џеб. Карактеристики 5 надворешни џебови и 3 внатрешни џебови. Конструирана од поли ткаенина за долготрајна употреба. Дизајнот на Flapfit придава над појасот или во џеб. Карактеристики 5 надворешни џебови и 3 внатрешни џебови. 7 торбичка за комунални услуги. Идеално за специјализирани алатки. 5 години ограничена гаранција.

Други карактеристики

Најдобри понуди