.

.

Вајлер 14310 1-3/4 Затегната четка за жица за жица, стебло за полнење со месинг, 1/4, направено во САД

Вајлер 14310 1-3/4 Затегната четка за жица за жица, стебло за полнење со месинг, 1/4, направено во САД

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Направени во САД : Грмовите на Вајлер Пауер Купот се гордо направени во САД во нашата фабрика во Креско, ПА Робусна конструкција : Изграден со внатрешен челичен прстен за да го задржи материјалот за полнење и да обезбеди еднакво растојание околу периметарот за да се минимизира вибрациите и да се продолжи животот. Пополнување на жица за месинг без распрскувач : со висококвалитетна месинг жица која нуди многу мека акција за четкање во споредба со челик и не'рѓосувачки челик и нема да генерира искра кога се користи на метални површини. Идеално за флексибилни апликации за чистење на големи површини : Барање на чистење на лесна должност, вклучително и отстранување на корозија/оксид, отстранување на 'рѓа/боја, дебагирање на светлина; нема да го отстрани основниот материјал. Користете на алатки за воздух и ротациони : одговара на повеќето меленици и вежби со голема брзина што прифаќаат стебло од 1/4 "направени во САД : Грмовите на Weiler Power Cup се гордо направени во САД во нашата фабрика во Креско, Па. Робусна конструкција : Конструиран со внатрешен челичен прстен за да го задржи материјалот за полнење и да обезбеди еднакво растојание околу периметарот за да се минимизираат вибрациите и да се продолжи животот. Не-распрскувачки пополнување на жица од месинг : со висококвалитетна месинг жица која нуди многу мека акција за четкање во споредба со челикот и Не'рѓосувачки челик и нема да генерира искра кога се користи на метални површини. Идеално за флексибилни апликации за чистење на големи површини : Барање на чистење на лесна должност, вклучително и отстранување на корозија/оксид, отстранување на 'рѓа/боја, дебагирање на светлина; нема да го отстрани основниот материјал.

Други карактеристики

Најдобри понуди