.

.

Белтех нитро капка 2 сет за амортизери за шок

Белтех нитро капка 2 сет за амортизери за шок

DEN 3296.00

Количина на стоки
Тековен

Амортизери ориентирана кон перформансите ориентирани кон изведбата на Belltech Кавитациониот воз на вентил избегнува воздухот да ја намали ефективноста на амортизерите на шок. Поточно направено за вашето возило со загарантирано вклопување. Целосно покриено издржливо метално прашина за прашина обезбедува почиста околина за работа. Квалитет на возење со OEM со дополнителни перформанси, контрола и удобност. Belltech 9189 OE амортизери Постави нитро капка 2. Вредност на изведбата на врската со вредности на Belltech. Кавитациониот воз на вентил избегнува воздухот да ја намали ефективноста на амортизерите на шок. Поточно направено за вашето возило со загарантирано вклопување. Целосно покриено издржливо метално прашина за прашина обезбедува почиста околина за работа. Квалитет на возење со OEM со дополнителни перформанси, контрола и удобност. Belltech 9189 OE амортизери постави нитро капка 2.

Други карактеристики

Најдобри понуди