.

.

5 влошки за полирање на дијаманти Влажни 400 решетки - Пескава плочка камен мермер гранит бетонски керамика стакло 10 парчиња

5 влошки за полирање на дијаманти Влажни 400 решетки - Пескава плочка камен мермер гранит бетонски керамика стакло 10 парчиња

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Пакување : 10 парчиња 5 "Влажни влошки за полирање на влажни дијаманти 400 решетки Дијаметар 123мм, вкупна висина 4,5 мм, внатрешна дупка 20мм, влажно полирање, не може да се користи суво. Поливање на материјалот. Бетон, гранит, мермер, камен, камен, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, плочка, камен, камен, камен, камен, камен , стакло, керамика, тврда пластика, фиберглас, итн. Задниот дел е изработен од висококвалитетен памук, кој е лесно да се закачи од Велкро ,. Кога ќе се управува подлогата за полирање, мора да се инсталира во мелница за агол со поддржувачот со поддржувачот Подлога. Дијаметар 123мм, вкупна висина 4,5мм, внатрешна дупка 20мм, влажно полирање, не може да се користи суво. полирање на материјалот. Бетон, гранит, мермер, стакло, камен, плочка, камен, стакло, керамика, тврда пластика, фиберглас, итн. Кога ќе се управува подлогата за полирање, таа мора да се инсталира во мелница за агол со подлогата на поддржувачот. Упатства за полирање : Полирањето треба да се лади со додавање вода, што ќе предизвика помалку оштетување на каменот, повисок полиран сјај, мек и убав и нема загадување на прашината. Водата може да се свитка соодветно! : 01 Кога оперативни дискови за влажно мелење, мора да се користи со машината за инсталација на плочата за лепење! : 02 Водата треба да се додаде кога влажната подлога за полирање е полирана! Грубо мелење : 50# ~ 100# Диск за мелење има очигледни ознаки за мелење, што се користи за да се намали плошноста на материјалот за мелење и мелењето на површината за моделирање.

Други карактеристики

Најдобри понуди