.

.

Пневматски пиштол за забивање на Fafeicy KV-4000L, алуминиум за самостојно вшмукување хидраулична алатка за забивање, може да повлече алуминиумски нокти/железни нокти/но?

Пневматски пиштол за забивање на Fafeicy KV-4000L, алуминиум за самостојно вшмукување хидраулична алатка за забивање, може да повлече алуминиумски

DEN 2123.36

Количина на стоки
Тековен

Хуманизиран дизајн : Дизајнот на дупката за инјектирање на горниот дел од маслото одржува удобно вбризгување на нафта, за што нема потреба да го расклопите цилиндерот Дизајн на хидрауличен погон на воздухот, повеќе заштеда на труд. Широка примена : Пневматскиот пиштол за заниткување се користи во декорација, производство на автомобили, контејнери, електрични уреди, домашни уреди, инструменти, производство на багаж и машини и други индустрии. Мултифункционална употреба : Пневматскиот пиштол за заниткување може да се примени за сите видови на метална плоча, цевки, кабинет, прицврстување на индустријата за производство на шасии. Ротирачки универзален конектор : Ротирачки универзален конектор нема да го попречи со воздушна цевка за време на работата, опремена со прекинувач за извор на воздух, лесен за употреба. Силна сила за влечење : Пневматскиот пиштол за заниткување може да повлече алуминиумски нокти, железни нокти и нокти од не'рѓосувачки челик. Капацитетот на алуминиум и железна нокти е 4,0‑6,4 мм, а капацитетот на нокти од не'рѓосувачки челик е 4,0‑4,8 мм. Хуманизиран дизајн : Дизајнот на дупката за инјектирање на горниот дел од маслото одржува удобно вбризгување на нафта, за што нема потреба да го расклопите цилиндерот. Дизајн на хидрауличен погон на воздухот, повеќе заштеда на труд. Широка примена : Пневматскиот пиштол за заниткување се користи во декорација, производство на автомобили, контејнери, електрични уреди, домашни уреди, инструменти, производство на багаж и машини и други индустрии. Мултифункционална употреба : Пневматскиот пиштол за заниткување може да се примени за сите видови на метална плоча, цевки, кабинет, прицврстување на индустријата за производство на шасии.

Други карактеристики

Item Type:
Pneumatic Rivet Gun
Material:
Alloy Steel
Product Model:
KV-4000L
Applicable Rivets:
Aluminum nails/iron nails/stainless steel nails
Aluminum/Iron Nail Capacity:
4.0-6.4mm / 0.16-0.25in
Stainless Steel Nail Capacity:
4.0-4.8mm / 0.16-0.19in
Working Stroke:
20mm / 0.79in
Maximum Pulling Force:
11800N
Working Pressure:
0.6-0.8Mpa
Package List:
1 x Wrench:
3 x Connector:
1 x Syringe:
1 x Manual :
1 x Air Riveter:
Note:
Before use, confirm whether the chuck is fixed to ensure that the air nozzle does not leaks.:

Најдобри понуди