.

.

ГРЕТД Емајл Голем капацитет Керамички Чаша Лажица Вода Чаша Нордиските Домаќинство Кригла Канцеларија Чаша

ГРЕТД Емајл Голем капацитет Керамички Чаша Лажица Вода Чаша Нордиските Домаќинство Кригла Канцеларија Чаша

DEN 1180.80

Количина на стоки
Тековен

Пријатно за око, генијална работа Обликот на тродимензионалната цветна гранка на рачката на чашата е реален, бојата на галванизација е светла, а бојата не е избледена. Украсени со мали цвеќиња, испакнатините на цветните гранки се реални. Рачката на чашата и телото на чашата се вклопуваат цврсто и цврсто и нема да паднат кога ќе се наполнат со врела вода. Може да вари секаков вид чај, кафе итн. Пријатно за око, генијална работа. Обликот на тродимензионалната цветна гранка на рачката на чашата е реален, бојата на галванизација е светла, а бојата не е избледена. Украсени со мали цвеќиња, испакнатините на цветните гранки се реални. Рачката на чашата и телото на чашата се вклопуваат цврсто и цврсто и нема да паднат кога ќе се наполнат со врела вода. Може да вари секаков вид чај, кафе итн. Пријатно за око, генијална работа.Обликот на тродимензионалната цветна гранка на рачката на чашата е реален, бојата на галванизација е светла, а бојата не е избледенокрасени со мали цветови, испакнатините на цветните гранки се реални.

Други карактеристики

Најдобри понуди