.

.

[25 пакет] Кофи за пуканки за еднократна употреба - 32 мл

[25 пакет] Кофи за пуканки за еднократна употреба - 32 мл

DEN 286.40

Количина на стоки
Тековен

Премиум када за пуканки - Не ја уништувајте забавата на вашите клиенти, пријатели и семејство со мрсни, неуредни и ниско -квалитетни контејнери со пуканки! Овие соло-пуканки чаши ви овозможуваат да уживате во таа неодолива омилена закуска за сите времиња Декоративна корпа за пуканки - Овие се совршени кофи за пуканки за филмска ноќ или декори за забави со карневалски теми. Филт оброк Филм Поп Портн Корн Кофа спортува класичен дизајн во атрактивна комбинација на жолта и црвена боја. Масовно пакување за бизнис - Дали имате потреба од чаши за пуканки со хартија за вашиот штанд за концесија, кино, угостителски бизнис или домашна закуска? Изберете FMP! Секоја пакет содржи 25 индивидуални контејнери со маснотии од маснотии (32 мл). Погодно и стабилно - Кофи за филмови за Popcorn на Fit Mean Prep се толку лесни за чување и лесно може да се извлечат. Овие филмови за ноќни контејнери за пуканки се стабилни и нема да изедат многу простор на вашиот кабинет за оставата, чајната кујна. Безбедна храна и еколошка - Подготвени оброци за подготвување на оброк за супериорниот квалитет на кофи за поп пченка, поддржани од 100% гаранција за задоволство. Неговите еколошки производи се произведуваат со употреба на строги протоколи за безбедност и квалитет на храна. Премиум када за пуканки - Не ја уништувајте забавата на вашите клиенти, пријатели и семејство со мрсни, неуредни и ниско -квалитетни контејнери со пуканки! Овие соло-пуканки чаши ви овозможуваат да уживате во таа неодолива омилена закуска за сите времиња. Декоративна корпа за пуканки - Овие се совршени кофи за пуканки за филмска ноќ или декори за забави со карневалски теми. Филт оброк Филм Поп Портн Корн Кофа спортува класичен дизајн во атрактивна комбинација на жолта и црвена боја. Масовно пакување за бизнис - Дали имате потреба од чаши за пуканки со хартија за вашиот штанд за концесија, кино, угостителски бизнис или домашна закуска? Изберете FMP! Секоја пакет содржи 25 индивидуални контејнери со маснотии од маснотии (32 мл). Погодно и стабилно - Кофи за филмови за Popcorn на Fit Mean Prep се толку лесни за чување и лесно може да се извлечат. Овие филмови за ноќни контејнери за пуканки се стабилни и нема да изедат многу простор на вашиот кабинет за оставата, чајната кујна. Безбедна храна и еколошка - Подготвени оброци за подготвување на оброк за супериорниот квалитет на кофи за поп пченка, поддржани од 100% гаранција за задоволство.

Други карактеристики

Најдобри понуди