.

.

Молескин Класик 18 Месец 2018-2019 Неделен Планер, Мека Покривка, Џеб Црвено Црвено

Молескин Класик 18 Месец 2018-2019 Неделен Планер, Мека Покривка, Џеб Црвено Црвено

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

НЕДЕЛЕН ПЛАНЕР НА МОЛЕСКИН : неделните планери На Молескин се совршени планери за деловно планирање, списанија за куршуми, планирање патувања, дневен дневник, дневници за цртање и скици, списанија за читање и книги, колеџ и академско планирање и професионално планирање на проекти ЗГОЛЕМУВАЊЕ И СЛЕДЕЊЕ НА ПРОДУКТИВНОСТА : месечните и неделните планери На Молексин доаѓаат со календарски мрежи и страници за списоци со задачи, списанија со куршуми и други распореди и стилови на следење проекти. Молескин неделни планери и месечни планери го олеснуваат постигнувањето на целите. ПЛАНЕРИ ЗА КВАЛИТЕТ НА ПОДАРОЦИ : планери За Молескин, списанија и тетратки доаѓаат во тврд повез, мек повез, обложени, необложени и повеќе бои како црвена, сина, црна, розова и зелена. Врзувањето и капакот се издржлив финиш, дизајниран за секојдневно дневник, пишување и скицирање. СТРАНИЦИ СО ЛУКСУЗЕН КВАЛИТЕТ : кремастите, дебели хартиени страници На Молескин во тетратка Со тврд повез, лаптоп За молескин, кахиер журнал или молескин планер се совршено текстурирани за пишување со хемиско пенкало, пенкало, маркер или молив. КВАЛИТЕТ НА МОЛЕСКИН : ние сме посветени на културата, патувањето, меморијата, имагинацијата и личниот идентитет—и физички и дигитални. Оваа посветеност ја носиме на нашите тетратки, чанти, апликации и паметни пенкала и тетратки. НЕДЕЛЕН ПЛАНЕР НА МОЛЕСКИН : неделните планери На Молескин се совршени планери за деловно планирање, списанија за куршуми, планирање патувања, дневен дневник, дневници за цртање и скици, списанија за читање и книги, колеџ и академско планирање и професионално планирање на проекти. ЗГОЛЕМУВАЊЕ И СЛЕДЕЊЕ НА ПРОДУКТИВНОСТА : месечните и неделните планери На Молексин доаѓаат со календарски мрежи и страници за списоци со задачи, списанија со куршуми и други распореди и стилови на следење проекти.

Други карактеристики

Најдобри понуди