.

.

Техничка прецизност замена за батеријата Hilti B 24/3.0

Техничка прецизност замена за батеријата Hilti B 24/3.0

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Замена за батеријата на батеријата Hilti B 24/3 Единица по продажба : 1. Замена за батеријата на батеријата Hilti B 24/3. Единица по продажба : 1. Замена за батеријата Hilti B 24/3.0 Оваа ставка не е произведена од Hilti.

Други карактеристики

Најдобри понуди