.

.

5лб-20ЛБ Цврст Железо Котлебелс, Насловна Г-им Котлебел Тегови Постави Винил Обложени Вежба Котлебелс Тежина Тренингот Опрема Опрема За Мажи Жени Сила Обука фитнес ?

5лб-20ЛБ Цврст Железо Котлебелс, Насловна Г-им Котлебел Тегови Постави Винил Обложени Вежба Котлебелс Тежина Тренингот Опрема Опрема За

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

?? Здраво, Драг Пријател, Добредојдовте Во Продавницата Миникоад ?? ?? Време На Испорака ?? Проценетото Време На испорака Брза Испорака ќе биде 10-20 работни дена Со Стандардна испорака и 5-12 дена со забрзана испорака ?? За Производот ?? Количина : 1 парчиња Материјал : Железо, Винил. Големина : 16, 7х10х19см/6, 6х3, 9х7, 5ин. Тежина : 10 фунти. Спецификации : ВИСОКОКВАЛИТЕТНА КОНСТРУКЦИЈА ОД ЛЕАНО ЖЕЛЕЗО : Изградена да трае цврсто леано железо без завари, слаби точки или шевови. Одлично за обука во затворен и надворешен простор. ИЗДРЖЛИВА ЗАВРШНИЦА ОБЛОЖЕНА СО ВИНИЛ : Обвиткана Со винил за да се спречи корозија, да се зголеми издржливоста, да се намали бучавата, да се заштити подот и да се подобри изгледот. РАМНО ДНО за СТАБИЛНОСТ : Овозможете исправено складирање, идеално за отпаднички редови, држачи за раце, монтирани сквотови со пиштоли и други вежби за кои е потребен котел со рамно дно. ИДЕАЛЕН ЗА СЕКОЈА ВОЗРАСТ или ПОЛ : Широк спектар на тежини идеални за секој што сака да ја подобри кондицијата. Се користи за лулашки, мртво кревање, сквотови, станувања и грабнувања за да се разработат многу мускулни групи и делови од телото, вклучувајќи бицепс, раменици, нозе и многу повеќе.

Други карактеристики

Најдобри понуди