.

.

QixiVcom 50 пакувања чисти пластични ленти за трепки 3 пара 3Д минки со трепки 25мм Транспарентен држач за трепки

QixiVcom 50 пакувања чисти пластични ленти за трепки 3 пара 3Д минки со трепки 25мм Транспарентен држач за трепки

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

✔ Овие лажни ленти за трепки се изработени од пластичен материјал што е пријателски за животната средина, кој е нетоксичен и без мирис, не е лесен за кршење или надвор од форма, многу издржлива, безбедна за употреба, убаво за држење на трепките и погодни за вашата долгорочна употреба - Дизајн : 3 пара чисти ленти за трепки усвојуваат исклучителен и креативен дизајн, ги штити лажните трепки од кршење или оштетување, за вас е погодно да ги чувате вашите убави лажни трепки, удобни и лесни за шминка и да ги одржувате чисти. Applicationswide апликации : Погодно е за чување на трепките и алатките. Апликација за 5-25мм лажна должина на трепките, како што се трепките за ленти, трепките од 3 D грива и повеќе. Совршена алатка за професионални салони за убавина и исто така за лична употреба. ✔ ПРОФАКТИЧКИ : многу лесна тежина чиста лента за трепки, лесни за носење, за да ги задоволите вашите дневни потреби за шминка, 3 пара чисти ленти за трепки се неопходни алатки за заштита на вашите лажни трепки за време на деловните патувања и патувањето. ✔ Грозбен подарок : Дами модна еко-пријателска кутија за складирање на трепки за да ги задоволите вашите дневни потреби за шминка. Можеш како роденденски подароци, Божиќни подароци, Нова Година. ✔ Овие лажни ленти за трепки се изработени од пластичен материјал што е пријателски за животната средина, кој е нетоксичен и без мирис, не е лесен за кршење или надвор од форма, многу издржлива, безбедна за употреба, убаво за држење на трепките и погодни за вашата долгорочна употреба . - Дизајн : 3 пара чисти ленти за трепки усвојуваат исклучителен и креативен дизајн, ги штити лажните трепки од кршење или оштетување, за вас е погодно да ги чувате вашите убави лажни трепки, удобни и лесни за шминка и да ги одржувате чисти. Applicationswide апликации : Погодно е за чување на трепките и алатките. Апликација за 5-25мм лажна должина на трепките, како што се трепките за ленти, трепките од 3 D грива и повеќе. Совршена алатка за професионални салони за убавина и исто така за лична употреба. ✔ ПРОФАКТИЧКИ : многу лесна тежина чиста лента за трепки, лесни за носење, за да ги задоволите вашите дневни потреби за шминка, 3 пара чисти ленти за трепки се неопходни алатки за заштита на вашите лажни трепки за време на деловните патувања и патувањето. ✔ Грозбен подарок : Дами модна еко-пријателска кутија за складирање на трепки за да ги задоволите вашите дневни потреби за шминка. Можеш како роденденски подароци, Божиќни подароци, Нова Година. ✔Qixivcom 50 парчиња пластични чисти трепки за трепки 3 пара ленти за трепки за трепки Транспарентен држач за трепки за трепки за очи за очила за странични капаци за лажни трепки, кутија за складирање на трепки, козметички алатки.

Други карактеристики

Material:
Plastic.
Color:
Transparent.
False Eyelash Length:
5cm-25cm
Size:
11 x 9 x 1 cm/ 4.3 x 3.5 x 0.39 inches
Use for:
False Eyelashes Packaging Care Box.
Package:
50 Pcs * 3 Pairs Plastic Clear Eyelash Trays(not include false eyelash)
✔Feature:
1. These False Eyelash Trays are made of environmental friendly plastic material, which is non-toxic and odorless, not easy to break or out of shape,very durable, safe to use, nice for holding your eyelashes and suitable for your long-term use.:
2. Design:
3 pairs of clear Eyelash Trays adopt exquisite and creative design, Protects false lashes from getting crushed or damaged,It is convenient for you to storage your beautiful false eyelashes, convenient and easy to makeup and keep them clean.
3. Easy to carry:
Very light weight clear eyelash trays, easy to carry, to meet your daily makeup needs, the 3 Pairs Clear Eyelash Trays are necessary tools for protecting your false lashes during business trips and travelling.
4. Suitable for storing your eyelashes and tools.applied for 5-25mm False Eyelash Length,such as strip lashes, 3D mane eyelashes and more.A perfect tool for professional beauty salons and also for personal use.:
5. 100% brand new and high quality.Ladies fashion Eco-friendly Eyelash Tray Holder to meet your daily makeup needs.:
✔Note:
1. Due to the light and screen setting difference,the item's color may be slightly difference from the pictures.:
2. Please allow slight dimension difference due to different manual measurement. :

Најдобри понуди