.

.

Altection Xuxuwa Pliers Алатка за хексадецимални хексадецимални хексадецимални бит 60мм / 100мм / 150мм Поврзување на шипки за шипка од 3 сетови Брзо паѓаат електрична алатка за р?

Altection Xuxuwa Pliers Алатка за хексадецимални хексадецимални хексадецимални бит 60мм / 100мм / 150мм Поврзување на шипки за шипка

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Алатката за третман на површината е облога што е докажана од 'рѓа и нелеплива облога, што не е лесно да се примени на нечистотија, лесен за чистење, антикорозија, мала тежина и удобна за носење Рачка што не се лизга : Рачката усвојува криви дизајн против лизгање, умерено свиткување, конзистентни гестови, добар ефект на апсорпција на шок и добра практичност. Поправање на завртки : завртката е фиксирана цврсто, површината се третира со антикорозија и анти-кара, што не е лесно да се олабави. 60мм/100мм/150мм за поврзување. Добредојдовте на патроните, ве молиме бидете сигурни да изберете производи. Ако имате какви било прашања, ве молиме контактирајте не со време преку е -пошта, ние ќе ви одговориме во рок од 24 часа. Алатката за третман на површината е облога што е докажана од 'рѓа и нелеплива облога, што не е лесно да се примени на нечистотија, лесен за чистење, антикорозија, мала тежина и удобна за носење. Рачка што не се лизга : Рачката усвојува криви дизајн против лизгање, умерено свиткување, конзистентни гестови, добар ефект на апсорпција на шок и добра практичност. Поправање на завртки : завртката е фиксирана цврсто, површината се третира со антикорозија и анти-кара, што не е лесно да се олабави. 60мм/100мм/150мм за поврзување. Добредојдовте на патроните, ве молиме бидете сигурни да изберете производи. Ако имате какви било прашања, ве молиме контактирајте не со време преку е -пошта, ние ќе ви одговориме во рок од 24 часа. Добредојдовте на патроните, ве молиме бидете сигурни да изберете производи.

Други карактеристики

Најдобри понуди