.

.

01 клипови за закачалка, еколошки панталони клипови со повеќекратни намени за здолниште за костуми за панталони

01 клипови за закачалка, еколошки панталони клипови со повеќекратни намени за здолниште за костуми за панталони

DEN 1040.00

Количина на стоки
Тековен

Повеќекратни намени, можете да ги користите овие клипови за ставање за да ги држите пантолоните, здолништата, врските, марамите, итн Цврстите заби што не се ливчиња ја држат облеката цврсто, никогаш не ја деформираат или 'рѓате, издржливи и можат да издржат дневна употреба. Тој е многу погоден за вашата гардероба, а количината на пакување е 10 парчиња, што може да ги задоволи потребите на повеќето семејства. Овие клипови се изработени од материјал за ставање, површината е покриена со кадифено материјал, заштита на животната средина. Овие клипови за ставање ќе ја заштитат облеката и нема да бидат оштетени. Прилагодете го растојанието за клип за да одговараат на различни големини и стилови на облека. Повеќекратни намени, можете да ги користите овие клипови за ставање за да ги држите пантолоните, здолништата, врските, марамите, итн. Цврстите заби што не се ливчиња ја држат облеката цврсто, никогаш не ја деформираат или 'рѓате, издржливи и можат да издржат дневна употреба. Тој е многу погоден за вашата гардероба, а количината на пакување е 10 парчиња, што може да ги задоволи потребите на повеќето семејства. Овие клипови се изработени од материјал за ставање, површината е покриена со кадифено материјал, заштита на животната средина. Овие клипови за ставање ќе ја заштитат облеката и нема да бидат оштетени. Прилагодете го растојанието за клип за да одговараат на различни големини и стилови на облека. Повеќекратни намени, можете да ги користите овие клипови за ставање за да ги држите пантолоните, здолништата, врските, марамите, итн . Овие клипови за ставање ќе ја заштитат облеката и нема да бидат оштетени. Прилагодете го растојанието за клип за да одговараат на различни големини и стилови на облека.

Други карактеристики

Item Type:
Hanger Clips
Material:
Flocking+Velvet
Color:
Black
Weight:
Approx. 159g / 5.6oz
Package List:
10 x Hanger Clips:
Note:
1. Because there is resistance between velvet and velvet, please do not move the flocking clip frequently, so as not to damage the velvet on the velvet hanger. If you want to change the position of the clips on the hanger, just take out the clips and connect them to another location.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Најдобри понуди