.

.

ВЕРСА-ОЗНАКИ Налепници За Слогани На Шофершајбната 12 Пакет Налепници За Зачувување 12 Пакување Слогани За Седење ОД 3 Ред 12 Пакување НИЕ Финансираме Налепници За Пр?

ВЕРСА-ОЗНАКИ Налепници За Слогани На Шофершајбната 12 Пакет Налепници За Зачувување 12 Пакување Слогани За Седење ОД 3 Ред 12 Пакување НИЕ

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Содржи 12 НАЛЕПНИЦИ ЗА ЗАСТАПНИШТВО ЗА ЗАЧУВУВАЊЕ на слоганот кои се со димензии 14 и 1/2 инчи на 2,75, тие работат совршено за да го осветлат секој автомобил, камион, Р или користено возило. Плус 12 3-ТИ РЕД СЕДЕЊЕ Верса-Тагови Жолта И Црвена слогани работат за да го конвертирате вашиот поминува авто дилер сообраќај со ОВИЕ ув отпорни светло боја дилер резерви. Плус 12 НИЕ ФИНАНСИРАМЕ слогани На шофершајбната Кои Се Жолти и Црвени налепниците се лесни за употреба, нашите резерви на дилери се доволно силни за да се држат до шофершајбната и лесно да се отстранат кога е време за испорака. Верса-Ознаките обезбедуваат резерви за авто-дилери за дилери на автомобили повеќе од 50 години, нашите налепници за слогани се долго време омилени за зголемена видливост. ПРОИЗВЕДЕНО во САД ние ги користиме Сите Американски труд токму овде во Озаркс Од Мисури, Одржувајќи Ја Америка ВРАБОТЕНА.

Други карактеристики

Најдобри понуди