.

.

AutoTechSalon 9004 до 9007 Приклучок И Игра Халоген Сијалица Конверзија Жици Темперамент Керамички Приклучоци HiTemp 100w

AutoTechSalon 9004 до 9007 Приклучок И Игра Халоген Сијалица Конверзија Жици Темперамент Керамички Приклучоци HiTemp 100w

DEN 191.84

Количина на стоки
Тековен

Супер висока температура, прецизни изработени керамички влезни и излезни приклучоцилесно се справува со надградени халогени светилки до 100 вати. 24к позлатени влезни и излезни терминални контакти за ултра ефикасен пренос на енергија, дисипација на топлина и доживотна сигурност. Дебели изолирани жици со 16 мерачи за максимален пренос на енергија, нудејќи поголема робусност во однос на постојните поставки НА ОЕМ фаровите. Лесната 5-минутна инсталација ЗА ПРИКЛУЧОК и РЕПРОДУКЦИЈА го претвора секое постоечко поставување на Халогена сијалица 9004 во 9007, за зголемена осветленост и видливост при возење. Без неуредно или небезбедно сечење или спојување на жици или менување на основите на сијалицата!. Безбедниот механизам за заклучување обезбедува светилките да останат на место и да не се лизгаат поради вибрации. Супер висока температура, прецизни изработени керамички влезни и излезни приклучоци.лесно се справува со надградени халогени светилки до 100 вати. 24к позлатени влезни и излезни терминални контакти за ултра ефикасен пренос на енергија, дисипација на топлина и доживотна сигурност. Дебели изолирани жици со 16 мерачи за максимален пренос на енергија, нудејќи поголема робусност во однос на постојните поставки НА ОЕМ фаровите. Лесната 5-минутна инсталација ЗА ПРИКЛУЧОК и РЕПРОДУКЦИЈА го претвора секое постоечко поставување на Халогена сијалица 9004 во 9007, за зголемена осветленост и видливост при возење. Без неуредно или небезбедно сечење или спојување на жици или менување на основите на сијалицата!. Безбедниот механизам за заклучување обезбедува светилките да останат на место и да не се лизгаат поради вибрации. Нашиот премиум Автотехсалон 9004 до 9007 конверзија машки во женски оем надградба приклучоците за керамички сијалици се едноставно најдобри на пазарот.

Други карактеристики

Најдобри понуди