.

.

Острилка за вежбање во домаќинството, автоматска машина за мелење на електрична вежба, со подлога за нозе, погодна за мелење на бит Ddrill и така натаму.

Острилка за вежбање во домаќинството, автоматска машина за мелење на електрична вежба, со подлога за нозе, погодна за мелење на

DEN 713.44

Количина на стоки
Тековен

Метод на јасен контрола - Опремена е со хуманизирана конзола, прекинувачот е јасен и лесно е да се работи Со подлога за нозе без лизгање - може добро да го поправи телото, така што процесот на полирање нема да снема и да обезбеди безбедност. Мулти -функција - може да полира 3/3,5/4/4/4,5/5/5/5/6/7/7,5/8/8.5/12 Обични вежби за пресврт. Три димензионален излез - има повеќе места, кои можат да го заштитат основното тело и да го продолжат услужниот живот. Со 19 дупки - лесно е да се работи, само изберете ја соодветната дупка според вашите потреби. Метод на јасен контрола - Опремена е со хуманизирана конзола, прекинувачот е јасен и лесно е да се работи. Со подлога за нозе без лизгање - може добро да го поправи телото, така што процесот на полирање нема да снема и да обезбеди безбедност. Мулти -функција - може да полира 3/3,5/4/4/4,5/5/5/5/6/7/7,5/8/8.5/12 Обични вежби за пресврт. Три димензионален излез - има повеќе места, кои можат да го заштитат основното тело и да го продолжат услужниот живот. Со 19 дупки - лесно е да се работи, само изберете ја соодветната дупка според вашите потреби. Јасен метод на контрола, опремен е со хуманизирана конзола, прекинувачот е јасен и лесно е да се работи. Со 19 дупки, лесно е да се работи, само изберете ја соодветната дупка според вашите потреби.

Други карактеристики

Item Type:
Grinding Machine
Material:
Plastic
Voltage:
US 110120V
Weight:
Approx. 1159g / 40.9oz
Rated Power:
95W
Rated Speed:
1350rpm
Applicable Drill Diameter:
3mm12mm / 0.1in0.5in
Scope of Application:
It is suitable for drill bit grinding and so on. (Only the rear face of the 130°standard drill can be ground)
Package List:
1 x Grinding Machine:
1 x Manual:
Note:
1. Please pay attention during operation to reduce the grinding loss of the drill blade.:
2. Only the rear face of the 130° standard drill can be ground.:

Најдобри понуди