.

.

Зајаче Хорус Медицинска Сестра Декорации За Дипломирање 2023 Година, Знак За Предниот Трем Поставен За Забава За Дипломирање На Медицински Сестри На Отворено, Црвен?

Зајаче Хорус Медицинска Сестра Декорации За Дипломирање 2023 Година, Знак За Предниот Трем Поставен За Забава За Дипломирање На Медицински

DEN 111.84

Количина на стоки
Тековен

ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА : 1 ЧЕСТИТКИ банер и 1 медицинска сестра банер И двете во големина од 71 "х 12" (Л х Ш ). Добра големина како нега дипломирањето партија материјали. НОВ ДИЗАЈН НА ДИПЛОМИРАЊЕ : овој трем знак дизајниран со бела капа за дипломирање, сина шапка за медицинска сестра, Стетоскопи, црвени ЧЕСТИТКИ, МЕДИЦИНСКА СЕСТРА и ЕКГ што може да ја зголеми атмосферата за одржување на забавата за дипломирање на РН. ПОДГОТВЕН ЗА ЗАКАЧУВАЊЕ : секој банер за дипломирање на медицинска сестра има цврсти столбови и јажиња на врвот за да висат и на дното за да се обезбеди положба. Нема да се разнесе и извртени околу со ветре. ВИСОК КВАЛИТЕТ : знакот за виси трем за дипломирање е направен од многу густи ткаенини. Цврсти и издржливи како украси на вратите на матурската забава. Боите не бледнеат при дождови. МУЛТИ-СЦЕНИ : Погоден За дипломирање декор, како добредојде пред гаража врата знак или партија материјали.

Други карактеристики

Најдобри понуди