.

.

Бамф1-3000Д 3.000 Вати Класа Д Моноблок Засилувач

Бамф1-3000Д 3.000 Вати Класа Д Моноблок Засилувач

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

2-ом Стерео и 4-ом Премостена Операција Со Целосен Опсег 1-ом Стабилна Моноблок Операција ЗА МАКСИМАЛНА Моќност. Мост 2 Моноблоки Заедно За Двојна Моќ!. 200mv-6 V НИСКО НИВО RCA Влезови. Фазното Поместување Од 1800 Ја Подобрува Ниската Октавна Динамика. 2-ом Стерео и 4-ом Премостена Операција Со Целосен Опсег. 1-ом Стабилна Моноблок Операција ЗА МАКСИМАЛНА Моќност. Мост 2 Моноблоки Заедно За Двојна Моќ!. 200mv-6 V НИСКО НИВО RCA Влезови. Фазното Поместување Од 1800 Ја Подобрува Ниската Октавна Динамика. Направете се слушнале со бамф засилувачи Од Моќ Акустик. Оваа Бамф Серија Класа Д Моноблок Засилувач (3.000 вати макс) ќе го раскине вашето возење и ќе го извади вашиот внатрешен ѕвер. СО самостојни терминали и контроли за лесно инсталирање и далечински управувач за монтирање цртичка, ова е моноблок лесен за корисниците што ќе ви се допадне.

Други карактеристики

Најдобри понуди