.

.

Гејтс 10/Б109 Hi-Powerband Ii Powerband V-Појас Со V-80 Соодветна Програма, Б Дел, 6-9/16 Вкупна Ширина, 13/32 Висина, 112,0 Појас Надворешен Обем

Гејтс 10/Б109 Hi-Powerband Ii Powerband V-Појас Со V-80 Соодветна Програма, Б Дел, 6-9/16 Вкупна Ширина, 13/32 Висина, 112,0 Појас Надворешен

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

ЕПДМ за отпорност на атмосферски влијанија, масла, вода и некои растворувачи Жици врзани за телото за еднаква дистрибуција на оптоварување и намален стрес на свиткување. Конкавни странични ѕидови за рамномерна распределба на абење. Моќна лента за врзување за странична јачина и останување на вистинскиот пат. V80 соодветна програма за прецизно усогласени големини во различни типови појаси. ЕПДМ за отпорност на атмосферски влијанија, масла, вода и некои растворувачи. Жици врзани за телото за еднаква дистрибуција на оптоварување и намален стрес на свиткување. Конкавни странични ѕидови за рамномерна распределба на абење. Моќна лента за врзување за странична јачина и останување на вистинскиот пат. V80 соодветна програма за прецизно усогласени големини во различни типови појаси. Овој Појас Со Висока Моќност НА Гејтс Е V-појас За Пренос на енергија за единечни или повеќе Погони Со V-појас. Изработена е ОД ГУМА ЕПДМ (етилен пропилен диен мономер) за отпорност на атмосферски влијанија, масла, вода и некои растворувачи. Неговите жици се врзани за телото се силно врзани за телото на ременот за еднаква распределба на оптоварувањето и намалување на стресот на свиткување без влошување на кабелот. Неговите конкавни странични ѕидови обезбедуваат поддршка на кабелот и целосен контакт со жлебот на снопот за еднакво оптоварување и еднообразно абење. Лентата за врзување со висока јачина трајно спојува два или повеќе ремени за да обезбеди странична цврстина, водејќи го ременот во права линија и спречувајќи го да излезе од погонот. Оваа конструкција на Моќност овозможува повеќе ремени да функционираат како една единица, со рамномерна распределба на оптоварувањето и секое влакно безбедно се вклопува во жлебот на снопот. Појасите Со Висока Моќност II се дел од Системот За совпаѓање V80 На Gates, кој гарантира дека сите ремени од ист тип и големина ќе бидат попрецизно усогласени отколку што бараат стандардите На Здружението На Производители На Гума (RMA) и Меѓународната Организација За Стандарди (ISO). Резултатот е дури и дистрибуција на оптоварување на погони со повеќе ремени и подобро абење.

Други карактеристики

Најдобри понуди