.

.

Дијаметар 10см тавански светло, тавански светла Билијард и табела за базени Основни алуминиумски позлатени тавани држач за таванот DIY приврзок светлосна плоча за д?

Дијаметар 10см тавански светло, тавански светла Билијард и табела за базени Основни алуминиумски позлатени тавани држач за таванот

DEN 139.04

Количина на стоки
Тековен

[Материјал со висок квалитет] Користејќи високо квалитетен алуминиумски материјал, тој е издржлив, здрав и стабилен и има долг животен век [Исклучително изработка] го усвојува процесот на електропланирање на металниот алуминиум, тој е опремен со ретро изглед, што е добар помошник за внатрешна декорација. [Едноставен метод на работа] Безбедно и сигурен, има заштита од жица и лесно може да ја поправи таванската ламба. [Професионален дизајн] Со дијаметар од 10 см, лесно може да се користи во различни тавански ламби без да се уништи убавината на декорацијата. [Широк опсег на примена] Погоден е за внатрешни ламби за тавани, лустери на свеќи и други украси во ресторани, дневни соби, хотели, клубови, коридори, итн. [Висок квалитет на материјал] со употреба стабилен и има долг животен век. [Исклучително изработка] го усвојува процесот на електропланирање на металниот алуминиум, тој е опремен со ретро изглед, што е добар помошник за внатрешна декорација. [Едноставен метод на работа] Безбедно и сигурен, има заштита од жица и лесно може да ја поправи таванската ламба. [Професионален дизајн] Со дијаметар од 10 см, лесно може да се користи во различни тавански ламби без да се уништи убавината на декорацијата. [Широк опсег на примена] Погоден е за внатрешни ламби за тавани, лустери од свеќи и други украси во ресторани, дневни соби, хотели, клубови, коридори, итн.

Други карактеристики

Item Type:
Ceiling Light Base
Product Diameter:
Approx. 100mm / 3.9in
Product Height:
Approx. 25mm / 1in
Weight:
Approx. 114-117g / 4-4.1oz
Material:
Aluminum
Service Life:
10 Years
Package List:
1 x Fixed Piece:
1 x Lamp Panel:
1 x Ground Wire:
1 x Nut:
1 x Gasket:
1 x Screw Tube:
2 x Screws (Short):
1 x Plastic Storage Head:
1 x Plastic Storage Cap:
1 x Wiring Buckle:
2 x Expansion Tube:
2 x Screws (Long):

Најдобри понуди