.

.

Тегла За Безвоздушна Пумпа КВИФИВК, Вакуумско Шише Со Крем Тегла, Празни Тегли За Козметички Воздушни Пумпи За Полнење Шишиња, Пренослив Сад За Контејнери За Безво?

Тегла За Безвоздушна Пумпа КВИФИВК, Вакуумско Шише Со Крем Тегла, Празни Тегли За Козметички Воздушни Пумпи За Полнење Шишиња, Пренослив Сад За

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

●Стерилен Козметички Контејнер Без Воздух ● Зачувајте го рокот На траење и свежината на вашите омилени производи за нега на кожа со нашите тегли за патување за креми бидејќи е совршено дизајниран да спречи контакт со воздух поради неговата технологија за пумпање без воздух Висококвалитетна проѕирна акрилна пластика, отпорна на истекување и отпорна на кршење. ①Лесен За Употреба Теглата со крем е лесна за полнење и употреба, само нежно притиснете го горниот дел за да издадете мала количина крем. ①Удобна Тегла За Крем За Патување Без шише со воздушна пумпа Дизајнирано во пренослива мини големина, што го прави совршено за носење и лесно ракување во секојдневниот живот без да се грижите дали ќе го расипете багажот. Истекување-доказ, истури-доказ и шок-доказ-100% бпа слободен. На бродот може да се земат 3 големини 0,5 мл/15МЛ (1 пакет), 1оз/30МЛ (1 пакет), 1,7 мл/50МЛ (1 пакет) ца стандардна големина.

Други карактеристики

Најдобри понуди