.

.

Детска Послужавник За Патување-Послужавник За Седишта За Мали Деца Со Држач за Чаши, Мрежен Џеб и Водоотпорна Површина - Чувајте Ги Децата Среќни И Окупирани При До?

Детска Послужавник За Патување-Послужавник За Седишта За Мали Деца Со Држач за Чаши, Мрежен Џеб и Водоотпорна Површина - Чувајте Ги

DEN 431.68

Количина на стоки
Тековен

100% Најлон САКАТЕ ДА ИМАТЕ ПАТУВАЊЕ БЕЗ СТРЕС? ЧУВАЈТЕ ГО ВАШЕТО ДЕТЕ ЗАБАВУВААТ-Нашиот цврст послужавник за патување го прави грицкањето, јадењето, играњето супер лесно додека сте во движење. Страничните и предните џебови чуваат с everything (боички, играчки, хартија, книга, закуска, таблета и сл.И Не Заборавајте го нашиот интегрален држач за Чаши за да се осигурате дека пијалоците се секогаш при рака. УНИКАТЕН ДИЗАЈН ИМАЈЌИ ГИ ПРЕДВИД ДЕЦАТА : нашиот иновативен, но едноставен "Мек Размавта" спречува работи (Трошки Од Храна, Мали Играчки, Боички и сл.) падна од послужавникот. Комерцијалните ремени на предната тока помагаат во поддршката и одржувањето на фиоката на ниво, а не се наведнуваат надолу, за разлика Од Традиционалната Лента за Патување. Нашиот дизајнер вклучува тока од двете страни на фиоката, така што е лесно да се отстрани и да се стави послужавник кога веќе нема потреба. Нашиот Дизајн Вклучува Цврста, Но Флексибилна Основа и Ѕид, Со Дополнителни Долги Ремени за Да Се Обезбеди Удобност. УНИВЕРЗАЛНО ВКЛОПУВАЊЕ, ИЗДРЖЛИВО и ЛЕСНО ЗА ЧИСТЕЊЕ - Нашиот Послужавник за Патување Е опширно тестиран за да одговара на повеќето седишта за автомобили, засилувачки седишта, столови за туркање, кабриолет и колички. Изработен од врвен Најлон (нетоксичен и без пвц) со врвна изработка.

Други карактеристики

Најдобри понуди