.

.

држачи за броеви на табела PLPLAAOO, држач за картички од 10 парчиња место со база, држачи за слики за табели, центри за табели за забава, држач за белешки за слики со карт?

држачи за броеви на табела PLPLAAOO, држач за картички од 10 парчиња место со база, држачи за слики за табели, центри за табели

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

【Лесен за употреба】 Лесно за клипна хартија, издржлива, многу удобна Проактичка тркалезна основа за поцврст штанд, држачот на сликата на табелата може да ги држи вашите картички/слики/меморандуми безбедно. Дозволете му на сопственикот на фотографијата да стане ваша прекрасна глетка. 【Трајни】 Едноставен дизајн на линијата ја покажува текстурата на метални. 【Висок квалитет на материјал】 Усвојувајте тридимензионален симпатичен изглед, линиите се издржливи и анти-оксидација. Процес на електропланирање, светла боја, не е лесен за 'рѓа. Со привлечен металик сјај и убава форма, совршено е како декорација на таблети . 【Широк спектар на апликации】 Практична тркалезна база, која може лесно да се постави на масата, фиксен клип, фиксна визит -картичка. Може да се користи како држач за табела, држач за броеви на табелата, држач за слика на табела, држач за име на табела, Меморанд Клип сопственик, држач за партиска картичка. 【Прекрасен дизајн】 Едноставен дизајн на линијата ја покажува текстурата на металните. 【Лесен за употреба】 Лесно за клипна хартија, издржлива, многу удобна. Проактичка тркалезна основа за поцврст штанд, држачот на сликата на табелата може да ги држи вашите картички/слики/меморандуми безбедно. Дозволете му на сопственикот на фотографијата да стане ваша прекрасна глетка. 【Трајни】 Едноставен дизајн на линијата ја покажува текстурата на метални. 【Висок квалитет на материјал】 Усвојувајте тридимензионален симпатичен изглед, линиите се издржливи и анти-оксидација. Процес на електропланирање, светла боја, не е лесен за 'рѓа. Со привлечен металик сјај и убава форма, совршено е како декорација на таблети . 【Широк спектар на апликации】 Практична тркалезна база, која може лесно да се постави на масата, фиксен клип, фиксна визит -картичка.

Други карактеристики

Item type:
 Metal Photo Holder with BaseMaterial
Process:
Electroplating 
Package List:
10 x Photo Holder 
Note:
Manual measurement, for reference only.

Најдобри понуди