.

.

Четка За Чистење Шишиња plplaaoo, Средство За Чистење Четки За Шишиња Со Долга Рачка, Четка За Чаши, Четка За Сунѓерско Шише Отпорна на Гребење За Котел За Чистење, Шише ?

Четка За Чистење Шишиња plplaaoo, Средство За Чистење Четки За Шишиња Со Долга Рачка, Четка За Чаши, Четка За Сунѓерско Шише Отпорна на Гребење

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

✿●Лесен За Употреба ● Користете ја четката за чистење чаши за сунѓер за брзо пенење, брзо чистење и немање мртви точки за одлична работа за чистење 【€Уникатна Форма} оваа четка За шишиња е дизајнирана со уникатна форма на цвет, која може да исчисти поголема површина, што е и убаво и практично. ✿●Флексибилна Глава На Четка ● витката глава На четката за сунѓер лесно може да ги исчисти тенките чаши без да ги гребе и издржлива, тоа е висококвалитетна и практична четка за чаши. ✿€Универзален Дизајн} оваа четка За чистење сунѓер е погодна за чаши, чајници, шишиња за хранење, термос, итн. од различни материјали. Многу домашна употреба во секојдневниот живот. ✿€Долга Рачка●четката за шишиња има продолжена рачка, која лесно може да ја исчисти длабочината и дното на шишето за да ги задоволи вашите потреби за употреба. Спецификација : Тип На Ставка : Материјал За Четки За Шишиња со Сунѓер : СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, Полиуретанска Тежина : Прибл.

Други карактеристики

Item Type:
Sponge Bottle Brush
Material:
ABS, Polyurethane
Weight:
Approx. 100g/3.5oz
Package List:
1 x Sponge Bottle Brush

Најдобри понуди