.

.

PPJ USB 2.0 Кабел За Податоци Кабел За Имитација Аполо 640GB М100 27866 320gb Надворешен Хард Диск

PPJ USB 2.0 Кабел За Податоци Кабел За Имитација Аполо 640GB М100 27866 320gb Надворешен Хард Диск

DEN 43.20

Количина на стоки
Тековен

Влез : AC 100 V-240 V 50-60 Hz Производите НА PPJ се сертифицирани ce / FCC / Ro HS, тестирани од производителот за да одговараат и / или да ги надминат спецификациите НА OEM. ОВП, ОЦП, ДКП Заштита (ОВП : Над Напон Излез Заштита. ОЦП : Над Тековната Излезна Заштита. СКП : Заштита На Излезот На Краток Спој). Забелешка : ве молиме проверете дали моделот на вашиот уред пред да го купите.0 Кабел За Податоци Кабел За Имитација Аполо 640 GB М100 27866 320gb Надворешен Хард Диск. Влез : AC 100 V-240 V 50-60 Hz. Производите НА PPJ се сертифицирани ce / FCC / Ro HS, тестирани од производителот за да одговараат и / или да ги надминат спецификациите НА OEM. ОВП, ОЦП, ДКП Заштита (ОВП : Над Напон Излез Заштита. ОЦП : Над Тековната Излезна Заштита. СКП : Заштита На Излезот На Краток Спој). Забелешка : ве молиме проверете дали моделот на вашиот уред пред да го купите.0 Кабел За Податоци Кабел За Имитација Аполо 640 GB М100 27866 320gb Надворешен Хард Диск.

Други карактеристики

Најдобри понуди