.

.

1 парчиња самоуправа за туш за туширање на вратата за запечатување на екранот за запечатување на бања, заптивка за заптивка, заптивка за заптивка, прозорец, гума од ?

1 парчиња самоуправа за туш за туширање на вратата за запечатување на екранот за запечатување на бања, заптивка за заптивка, заптивка

DEN 353.60

Количина на стоки
Тековен

Направено од нетоксични материјали, ПУ-пени рамномерно, мазни внатре и надвор, добра флексибилност Широко користени во разни лизгачки прозорци, лизгачки врати, врати против кражба, врати од плакари, итн., За да се намали штетата на вратите и прозорците. Влага-доказ, доказ за влага, ветровито, проток на прашина и доказ за инсекти во сите сезони, донесувајќи ви удобен живот. Спречува прашина да се акумулира и може да одолее на дождот и студениот ветер, давајќи ви чиста и топла околина. Широко користени во разни лизгачки прозорци, лизгачки врати, врати против кражба, врати од плакари, итн., За да се намали штетата на вратите и прозорците. Направено од нетоксични материјали, ПУ-пени рамномерно, мазни внатре и надвор, добра флексибилност. Широко користени во разни лизгачки прозорци, лизгачки врати, врати против кражба, врати од плакари, итн., За да се намали штетата на вратите и прозорците. Влага-доказ, доказ за влага, ветровито, проток на прашина и доказ за инсекти во сите сезони, донесувајќи ви удобен живот.

Други карактеристики

Најдобри понуди