.

.

Држач За Држач за Скрунчи, Организатор За Вратоврска За Коса И Складирање Накит, ТИНЕЈЏЕРСКИ Девојки VSCO Работи, Совршени За Декор За Подароци И Спални Соби-Јасна Ак?

Држач За Држач за Скрунчи, Организатор За Вратоврска За Коса И Складирање Накит, ТИНЕЈЏЕРСКИ Девојки VSCO Работи, Совршени За Декор За Подароци

DEN 555.20

Количина на стоки
Тековен

Qually quality и Идеални Димензии-Изработени со тежок а+ acрличен материјал, обликуван во цврста лесна елегантна кула со силна основа, strawbre scrunchy држач е направен да трае и да зазема што е можно помалку простор `+ Повеќенаменска Употреба-со шуплив центар и вертикална форма на цилиндар, можете да чувате мали предмети за накит, ситни штипки за коса и слатки иглички внатре. Можете да го користите за редење многу чкртаници, часовници и нараквица надвор. `+ Силни и Издржливи - држачите за вратоврска За коса Од Јагода се дизајнирани да држат до 40 чкртаници без да се нишаат бидејќи има стабилна основа и густа кула од 11 инчи за држење и организирање на вратоврските за коса, нараквици и додатоци за влакна. `+ Пријатен Дизајн За патување-лесно Можете да го спакувате вашиот лесен држач За јагода срунчи во вашата торба и да го носите со себе каде и да одите. Нема потреба да ги барате вашите омилени соодветни чкртаници и додатоци за коса бидејќи можете да ги најдете наредени на едно место.

Други карактеристики

Најдобри понуди