.

.

115115 Замена Филтер Големина 21 Компатибилен Со Виникс Плазмававе 5300-2, Ц535, П300, 6300-2, 5300, 9000 Прочистувач На Воздух, 2 Вистински Хепа Филтер 8 Јаглеродни Предфилтри

115115 Замена Филтер Големина 21 Компатибилен Со Виникс Плазмававе 5300-2, Ц535, П300, 6300-2, 5300, 9000 Прочистувач На Воздух, 2 Вистински

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Компатибилен Со Виникс Плазмававе 5300-2, Ц535, П300, 6300-2, 5300, 9000 Прочистувач на Воздух Заменете 115115 Филтер Со Големина 21. Компатибилен Со Виникс Плазмававе 5300-2, Ц535, П300, 6300-2, 5300, 9000 Прочистувач на Воздух. Заменете 115115 Филтер Со Големина 21, Димензии На Хепа Филтер : Н : 16. Н13 Медицински Одделение Вистинскиот Хепа Филтер помага да се отстранат до 99,97% од честичките и нечистотиите од 0,1 микрони, вклучувајќи прашина, полен, првут од домашни миленици, влакна од домашни миленици и многу повеќе. Предлагаме замена на филтрите 115115 на секои 6-12 месеци во зависност од употребата за оптимални перформанси. Пакетот вклучува 2 Хепа и 8 Јаглеродни Пред-Филтри.

Други карактеристики

Најдобри понуди