.

.

Jabra Biz 2325 QD Duo Wired Службеник за професионален центар за повици

Jabra Biz 2325 QD Duo Wired Службеник за професионален центар за повици

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Кристално чист звук - микрофон отпорен на здив со откажување на бучава Напредно градење - траен армиран кабел. Заштита на слухот - Peak Stop веднаш ги отстранува сите штетни звуци пред да достигнат уши, одржувајќи го нивото на звук во безбеден опсег. Супериорна удобност - Дизајн на светлина со перничиња со уво и флексибилна рака на бум од 360 степени. Работи со биро телефони и меки телефони - QD слушалките бараат кабел за врска (Jabra Link180, Link 220 или Jabra Link 280). Проверете ја страницата на Јабра за компатибилност со телефонскиот систем. Кристално чист звук - микрофон отпорен на здив со откажување на бучава. Напредно градење - траен армиран кабел. Заштита на слухот - Peak Stop веднаш ги отстранува сите штетни звуци пред да достигнат уши, одржувајќи го нивото на звук во безбеден опсег. Супериорна удобност - Дизајн на светлина со перничиња со уво и флексибилна рака на бум од 360 степени. Работи со биро телефони и меки телефони - QD слушалките бараат кабел за врска (Jabra Link180, Link 220 или Jabra Link 280).

Други карактеристики

Најдобри понуди