.

.

Ојокам Анти-Капка Безбедносен Синџир Гнездо Монтирање На Камера Компатибилен Со Google Nest Cam Noorio B200 Arlo Ultra Pro 4/3 Simplisafe Надворешна Камера Заштитете Ја Функцијата На Паке?

Ојокам Анти-Капка Безбедносен Синџир Гнездо Монтирање На Камера Компатибилен Со Google Nest Cam Noorio B200 Arlo Ultra Pro

DEN 127.84

Количина на стоки
Тековен

€ Анти-Капка И Анти-Кражба Q : Користете безбедносен синџир против капка за да ја поврзете основата и камерата за да ја заштитите камерата од паѓање од ветер и дожд ●Компатибилна Камера● : синџирот Против кражба може да се компатибилен со google nest cam на отворено(батерија), Noorio B200, arlo ultra 2, arlo pro 4/3 cam. ●Лесен За Инсталирање : само следете ги конкретните чекори на нашите слики и потребни се само неколку минути за да ја завршите инсталацијата, што е многу погодно. ●Ефективна Функција● : Кабелот За Камера Против кражба има едноставни и ефективни функции, нема да ја блокира портата за полнење, исто така, нема да влијае на нормалната употреба на камерата. ①Применливи Сценарија : синџирот Против паѓање е погоден за внатрешна и надворешна употреба под стреата, и тоа е материјал отпорен на ' рѓа, кој е потрајни. € Анти-Капка И Анти-Кражба Q : Користете безбедносен синџир против капка за да ја поврзете основата и камерата за да ја заштитите камерата од паѓање од ветер и дожд. ●Компатибилна Камера● : синџирот Против кражба може да се компатибилен со google nest cam на отворено(батерија), Noorio B200, arlo ultra 2, arlo pro 4/3 cam.

Други карактеристики

Најдобри понуди