.

.

Тест Лента за амнионска Течност, 2 парчиња Тест Ленти За Амнионска Течност Тест Ленти За Рн Индикатор Со Табела За Контрола На Плодовата Вода, Породилна Домашна Вис?

Тест Лента за амнионска Течност, 2 парчиња Тест Ленти За Амнионска Течност Тест Ленти За Рн Индикатор Со Табела За Контрола На Плодовата Вода,

DEN 1054.40

Количина на стоки
Тековен

42019 Нашите трудови за тестирање на амнионска течност се многу лесни за употреба, само залепете ги на долната облека како обична подлога и откинете ги по употреба хартија за тестирање за откривање На Амнионска течност бремените жени тестираат амни. Кога нашите тест влошки за амнионска течност дијагностицираат истекување на амнионска течност, чувствителноста достигнува 97,6%, што може ефикасно да утврди дали амнионската течност е пукната. Тест ленти за жени е лесен за употреба. јотска течност предвремено откривање пауза рампа бремени жени хом. Нашиот РН тест ленти се поединечно запечатени и кутии, што е чисто и санитарно. Ако не го користите, тест-хартијата нема да биде контаминирана, што е многу корисно За вашето здравје Без Шиење. Нашиот труд за тестирање на амнионска течност е специјално подготвен за примипари, така што идните мајки не мора премногу да се грижат за состојбата на плодовата вода. Откривање на Вредноста На xf, Амнионската течност Е алкална, а границата за откривање НА PH е 6,7-6,9. Ако вредноста НА РН се зголеми и лентата за откривање на плодовата вода е извалкана со вагинален исцедок, индикаторот на неа се менува од жолта во сина или сино-зелена. Спецификација : Тип На Артикал : Лента За Тестирање На Амнионска Течност : неткаен материјал количина : 2 парчиња 1 кутија, секое парче е поединечно запечатено рок на траење : 2 години функција : Откријте дали истекува амнионска течност, прагот на откривање е ph_ 6,5, а чувствителноста достигнува 97,6% кога релевантните клинички извештаи дијагностицираат Истекување на амнионска течност Список На пакети : 2 x Тест Лента за амнионска Течност Забелешка : За Да Се Обезбеди Точност На Тестот, Не користете ги следниве(1) наизменични симптоми на вагинално крварење помеѓу вториот и третиот месец од бременоста(2) оние кои имаат секс во рок од 12 часа(3) оние кои страдале од вагиноза и трихомонас ВАГИНАЛИС(4) оние кои неодамна биле подложени на вагинално туширање и антибиотска терапија предизвикале намалување на вагиналните бацили(5) оние Кои Неодамна земале лекови кои намалете Го Нивото на estроген и Предизвикувајте Сувост На Мукозната Мембрана, Како Што Се Антихистаминици(6) неодамна, алкалната храна како што се органските алкалии се користат за подобрување на вагиналната рн.

Други карактеристики

Item Type:
 Amniotic Fluid Test StripMaterial
Shelf life:
2 years
Function:
Detect whether amniotic fluid leaks, the detection threshold is PH ≥ 6.5, and the sensitivity reaches 97.6% when relevant clinical reports diagnose amniotic fluid leakage
Package List:
2 x Amniotic Fluid Test Strip
Note:
To ensure the accuracy of the test, do not use the following(1) Intermittent vaginal bleeding symptoms between the second and third months of pregnancy(2) Those who have sex within 12 hours(3) Those who have suffered from vaginosis and trichomonas vaginalis(4) Those who have recently undergone vaginal douching and antibiotic therapy have caused a decrease in vaginal bacilli(5) Those who have recently taken drugs that reduce estrogen levels and cause mucous membrane dryness such as antihistamines(6) Recently, alkaline foods such as organic alkalis have been used to improve vaginal pH.

Најдобри понуди