.

.

Светла за Crocs 2 парчиња, LED Flashlights Charmumment Charm, 3 режими на светлина, IPX5 водоотпорни, лапчиња за затнување чевли за кампување, фарови за трчање, додатоци за крок за возрас?

Светла за Crocs 2 парчиња, LED Flashlights Charmumment Charm, 3 режими на светлина, IPX5 водоотпорни, лапчиња за затнување чевли за

DEN 223.68

Количина на стоки
Тековен

(Премиум квалитети) направени со висококвалитетна пластика ABS што е издржлива (3 Функции на режимот на светлина) Притиснете на главата на светлината за да вклучите/исклучите и исклучете три различни режими (секогаш светли, трепкачки или трепкаат полека). (Сите активисти на отворено) Ова светло за затнувања усвојува IPX5 водоотпорна технологија, лесно може да се справи со времето на дождовница и росата на активности на отворено. Може да работи континуирано без оглед на обилниот дожд или снегот. (IPX5 водоотпорен и издржлив) Силиконски интерфејс за запечатување на прстенот, ефикасно справување со времето на дождовница и росата на тревата при кампување. Цврст ABS пластичен материјал анти-паѓање, анти-екстразија, отпорност на висока температура. (Нови подароци) Одличен забавен подарок за вашите пријатели и семејство. Го олеснува одењето во темница и да видите каде одите сè додека уживате во омилените активности. (Ултра лесен материјал) Тежи само 0,5 мл, не се спушта, и не можете да го почувствувате кога одите, погодни за возрасни и деца. (Ултра светла и долготрајна) Светлината може да трае 72 часа или повеќе во највисокиот амбиент, супер светла и издржлива. (Лесно за инсталирање) Прво ставете долга стегалка во дупката на запушените чевли, а потоа поправете го краткиот стегач за да се одржи на место од двете страни на дупката. Стабилниот клип го прави тоа е безбеден и не е лесно да се испадне. (Премиум квалитети) направени со висококвалитетна пластика ABS што е издржлива. (3 Функции на режимот на светлина) Притиснете на главата на светлината за да вклучите/исклучите и исклучете три различни режими (секогаш светли, трепкачки или трепкаат полека). (Сите активисти на отворено) Ова светло за затнувања усвојува IPX5 водоотпорна технологија, лесно може да се справи со времето на дождовница и росата на активности на отворено.

Други карактеристики

Најдобри понуди